Blend Italiaanse foodsharing box

Nog geen box besteld? Dit kan onder het kopje wijnpakketten in de menubalk
Hieronder vind je de inhoud van pakket ''Blend Italiaanse foodsharing box'' Geniet ervan! ENG: You will find in the information below what the content of the box will be. Please enjoy!

NL: Blend Italiaanse foodsharing box

Wij bieden een pakket aan waarmee u moeiteloos authentieke Italiaanse gerechten op tafel zet, volgens de traditionele eetgewoonten waarbij alle gerechten gedeeld worden. Het pakket bevat een selectie van heerlijke gerechten, inclusief een exclusief recept van chef - kok Niels van der Heijden voor extra culinaire inspiratie. Om uw diner compleet te maken, hebben we zorgvuldig geselecteerde wijnen uit Puglia toegevoegd. PAKKET INHOUD: Pizza kruiden Pizza bloem Funghi Risotto Tomaat risotto Grana Padano* Pasta e pomodoro e basilico (kruidenmix voor saus) Tagliolini all’uovo ZELF TOEVOEGEN: Tomaat Mozzarella Gist Wijn: La Pruina - Malvasia Bianca Puglia La Pruina - Negroamaro Puglia

Blend Italiaanse foodsharing box

We offer you a box where you easily can make a big selection of Italian dishes. This box is made to enjoy the Italian food on the Italian way. To share all the dishes. To help you with this food box chef Niels van Der Heijden made you a recipe. To complete your dinner we added some beautiful wines from Puglia. What's in the box? Pizza herbs for the sauce Pizza flour Funghi Risotto Tomato risotto Grana Padano* Pasta e pomodoro e basilico herbs Tagliolini all’uovo To be added: Fresh tomato Mozzarella Yeast Wine: La Pruina - Malvasia Bianca Puglia La Pruina - Negroamaro Puglia

Recepten

Recept van chef kok Niels van der Heijden Lees dit volledige bericht door voordat je begint aan de bereiding. Bereidingstijd: 20-30 min Ingrediënten: Het zakje risotto al pomodoro Een bakje cherrytomaat (zelf toevoegen) 1/2 teentje knoflook (zelf toevoegen) Grana padano Olijfolie (zelf toevoegen) Eventuele extra's: Verse basilicum Het makkelijke aan deze risotto is dat er bij het zakje risotto rijst al kruiden toegevoegd zijn die zorgen voor de basissmaken van de risotto. Lees voor de bereiding van de risotto de achterkant van het zakje. Voeg aan de risotto nog gebakken tomaat toe. Voor de beste bereiding van de tomaat volg de onderstaande stappen: Stap 1: Halveer de cherrytomaat of snij de tomaat in kleine stukjes. Stap 2: Fruit in een pan met olie een half teentje knoflook aan. Stap 3: Voeg de tomaat toe aan de pan en bak voor circa. 3 minuten. Stap 4: Serveer de risotto zoals vermeld op het zakje en voeg de tomaat toe aan de risotto. Indien gewenst kun je met verse basilicum de risotto nog garneren.
Recept van chef kok Niels van der Heijden Lees dit volledige bericht door voordat je begint aan de bereiding. Bereidingstijd: 20-30 min Ingrediënten: Het zakje risotto al fughi Een bakje champignons (zelf toevoegen) 1/2 teentje knoflook (zelf toevoegen) Grana padano Olijfolie (zelf toevoegen) Het makkelijke aan deze risotto is dat er bij het zakje risotto rijst al kruiden toegevoegd zijn die zorgen voor de basissmaken van de risotto. Lees voor de bereiding van de risotto de achterkant van het zakje. Voeg aan de risotto nog gebakken champignons toe. Voor de beste bereiding van de champignons volg de onderstaande stappen: Stap 1: Halveer de champigons of snij in gewenste stukjes. Stap 2: Fruit in een pan met olie een half teentje knoflook aan. Stap 3: Voeg de champignons toe aan de pan en bak voor circa. 8 minuten. Stap 4: Serveer de risotto zoals vermeld op het zakje en voeg de champignons toe aan de risotto.
Recept van chef kok Niels van der Heijden Lees dit volledige bericht door voordat je begint aan de bereiding. Bereiding pizza deeg: 1u óf 4u Bereidingstijd pizza: 20-30 min Ingrediënten: Het zakje pizza kruiden Pizza bloem Olijfolie (zelf toevoegen) Mozzarella (zelf toevoegen) Voor het deeg met een rijstijd van 1 uur: 500 gram bloem 7 gram gedroogde gist (zelf toevoegen) 10 gr zout 275-300 ml water, lauwwarm 2 el olijfolie (zelf toevoegen) Voor het deeg met een rijstijd van 4-5 uur: 500 gr bloem 3 gram gedroogde gist (zelf toevoegen) 10 gram zout 275-300 ml water, lauwwarm 2 el olijfolie (zelf toevoegen) Het bereiden van het pizza deeg: Doe alle ingrediënten in een kom en meng met je handen of met een mixer met deeghaken tot een samenhangend deeg. Kneed het deeg 8-10 minuten door. Laat het deeg 15 minuten rusten. Verdeel het vervolgens in 4 gelijke delen en maak daar bolletjes van. Het rijzen van het pizza deeg: Laat het deeg afgedekt op kamertemperatuur rijzen. Afhankelijk van de hoeveelheid gist die je hebt gebruikt, laat je het deeg 1 uur (bij gebruik van 7 gram gedroogde gist) of 4-5 uur (bij gebruik van 3 gram gedroogde gist) rijzen. Het pizzadeeg is nu klaar om verder verwerkt te worden. Verwarm de oven voor op 250 graden Pizzastand, heb je geen pizza stand? Kies dan grill stand waarbij alleen de onderste grill aan staat. Bestrooi het keukenblad met bloem en pak een bolletje deeg. Druk met je handen het bolletje deeg uit tot een cirkel van circa. 30 cm. Zorg voor voldoende bloem onder het deeg zodat je het nog gemakkelijk los krijgt. Voor de saus: Gebruik voor de saus het zakje Pizza kruiden. Op de achterkant van dit zakje staat de bereidingswijze van de saus. Wanneer de saus klaar is, verdeel de saus over de pizza bodems en verdeel de mozzarella gelijkmatig over de pizza. Mocht je rauwe mozzarella lekkerder vinden kun je er ook voor kiezen dit pas te doen wanneer de pizzabodem is afgebakken. Bak de pizza af in de voorverwarmde oven gedurende 10-15 minuten. Let op, iedere oven is anders en wellicht de dikte van de bodem ook. Dus check de pizza regelmatig.
Recept van chef kok Niels van der Heijden Lees dit volledige bericht door voordat je begint aan de bereiding. Bereidingstijd: 20-30 min Ingrediënten: Tagliolini pasta Het kruidenmix zakje pasta pomodoro e basilico Grana padano Olijfolie (zelf toevoegen) Eventuele extra's: Verse basilicum Het makkelijke aan deze pasta is, dat er in het zakje kruidenmix al voldoende kruiden zitten om de saus op smaak te brengen. Het enige wat je nodig hebt is het zakje, olijfolie en water. Pasta: Kook de pasta met een beetje olijfolie in enkele minuten gaar zoals gewenst. Saus: Lees voor de bereiding van de saus de achterkant van het zakje ''pasta pomodoro e basilico kruidenmix'' Voeg aan de pasta nog gebakken tomaat toe. Voor de beste bereiding van de tomaat volg de onderstaande stappen: Stap 1: Halveer de cherrytomaat of snij de tomaat in kleine stukjes. Stap 2: Fruit in een pan met olie een half teentje knoflook aan. Stap 3: Voeg de tomaat toe aan de pan en bak voor circa. 3 minuten. Stap 4: Serveer de pasta zoals vermeld op het zakje en voeg de tomaat toe aan de pasta. Indien gewenst kun je met verse basilicum de pasta nog garneren. Stap 5: rasp de grana padano en bestrooi over de pasta.